Portofolio van websitevorm.nl

Wij werken veelal met een WordPress website(s), hieronder vindt je een selectie van enkele website
die wij voor onze klanten hebben gemaakt.  Tevens ontwikkelen wij plug-in voor wordpress op maat.

obsdeaanloop

Voor obs de Aanloop hebben wij een complete website gebouwd waarin de doelstelling was zoveel mogelijk informatie richting de ouders te voorzien.
Woonboulevardnavolaan
Voor Woonboulevard Navolaan (bedrijventerrein in Stadskanaal) hebben een informatie website gemaakt voor Beter Bed, Leen Bakker, Kornelius, Jysk, Praxis, Keukencentrum, Kwantum en Mc Donalds . Tevens hebben wij een Facebookpagina ingericht met een koppeling op de website!
kapsalon
Kapsalon Anet is een website met een webshop. De  kapsalon maakt gebruik van 1kapper.nl link. Klanten  kunnen online hun afspraken maken / plannen.
Massage
Voor massagestudio-caldas hebben wij een website gebouwd met een online bestel module. Klanten kunnen rechtstreeks hun afspraak boeken.
klusjemelden
 Klusjemelden.nl is een website die te koop is. Voor meer informatie kunt u aanvragen via contactpagina
lunchclub
Voor Stichting Openbaar Primair Onderwijs Borger-Odoorn hebben we lunchclup-opo.nl gemaakt een website met een strippenkaart-module. Ouders van openbare scholen in borger-Odoorn kunnen via de website voor hun kinderen een strippenkaart kopen voor de tussenschoolse opvang van hun school.
JP
Beauty Kees is een coverband uit Groningen. Via hun website blijf je op de hoogte en kan je de coverband ook boeken. 
Website is gemaakt in opdracht van obs de Weiert. Website is gemaakt met een SSL certificaat.
Voor een schildersbedrijf uit Valthermond een overzichtelijke website gemaakt met verschillende opties. Website is gemaakt met een SSL certificaat.
Copyright © Websitevorm.nl - Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.